IMG_7207.jpg

Paneroitua savutofua maissilla 

1 sipuli
1 prk maissia
Kylmäsavutofua
Kasviöljyä
Mausteita (sitruunapippuri, valkosipulijauhe, curry, paprikajauhe)
Sämpyläjauhoja

1. Valuta tofusta neste pois. Painele kevyesti talouspaperilla tofun pinnalta nestettä pois, älä kuitenkaan raavi tai litistä, sillä tofu muovautuu herkästi. Viipaloi terävällä veitsellä kalapuikon paksuisiksi.

2. Sekoita mausteet reippaan öljymäärän kanssa yhteen pienessä kulhossa. Ota toiseen kippoon reilu desi sämpyläjauhoja. 

3. Uita tofu ensin marinadissa, eli öljymausteissa, ja sitten sämpyläjauhoissa. 

4. Kuullota pannulla sipuli. 

5. Lisää tofut ja paista kummaltakin puolelta. Kun pinta on paistunut kummaltakin puolelta, kaada päälle purkki maissia ja lämmitä pannulla lämpöiseksi.

6. Bon appétit! 

 

Annos on täysin vegaaninen, mutta nopeasti tehtävissä muutamilla raaka-aineilla ja vain pienellä määrällä tiskiä. Maissi korvaa pitkään keitettävät hiilihydraatit ja tuo savun keskelle mukavaa makeutta.